Katil Kim Güncellemesi #2
Güncelleme kategorisinde yayınlandı.- Bir kaç harita değiştirildi. Değiştirilen haritalar; Ev, Cadde, Mutfak
- Yeni harita eklendi; Köprü
- Haritalardaki altın spawn noktaları arttırıldı.
- Bundan sonra katil ve şerif yerden altın alabilecek.
- Katil 5 altın topladığında otomatik olarak envanterine pusula gelecek. Pusula en yakındaki düşmanın yönünü gösterecek. Pusula tek kullanımlıktır. Kullanıldıktan sonra en yakın kişinin yönünü gösterip 2 saniye sonra envanterinden silinir. Tekrar kullanmak için tekrar 5 altın bulmalısın.
- NPC kaldırıldı, bundan sonra altın topladığında yay ve ok otomatik envanterine gelecek.
- Yay almak için artık 7 yerine 8 altın toplamalısın.
- Dilek kuyusu sistemi eklendi. Dilek Kuyusu, haritada gizli yerlerde bulunur. 1 Altın ile dilek kuyusuna sağ tıklayarak, Gizli İksir alabilirsin.
- Gizli İksir kullandıldığında rastgele olarak iyi yada kötü bir pot efekti verecek. Bu efekt 5 saniye sürecek. Gelebilecek pot efektleri; Hız, Görünmezlik, Yavaşlık, Körlük, Baş Dönmesi Efektleri.